Kijkje in de keuken van Villa Westend

Villa Westend is een unieke locatie in de Randstad.

Villa Westend met het meest aantrekkelijke stadsstrand van de Randstad, is een unieke horecalocatie gelegen aan de Westbroekplas in het recreatiegebied Spaarnwoude. Slechts 10 minuten vanaf Amsterdam Westpoort & Haarlem station. Met een groot privéstrand voor de deur zijn wij geschikt voor allerlei leuke activiteiten en evenementen van groot tot klein. Onze doelgroep is zowel zakelijk als privé en van jong tot oud. In samenwerking met evenementenbureau ’t Stormt kunt u tal van leuke activiteiten organiseren op onze locatie.

Om uw komst naar Villa Westend aantrekkelijker te maken hebben wij een aanbieding. Vanaf 20 personen kan ’t Stormt en Villa Westend u het volgende aanbieden. Voor € 50,00 exclusief btw p.p. bieden wij een compleet bedrijfsuitje met een activiteit (Dokter Wunderbar), een hapje (saté buffet) en een drankje (welkomst drankje en 2 bij het diner (bier, wijn of fris)). De duur van het programma is ongeveer 2,5 uur, dit is inclusief uitleg en prijsuitreiking. Daarna kunnen we lekker borrelen en dineren. Minder dan de 20 personen is ook mogelijk, maar dan zal het buffet veranderen in een plateservice. Dan is de keuze saté, vis of vegetarisch.

Waarom nu nog even bellen of mailen?

De drukste maand voor bedrijfsuitjes is september. Nu nog bellen of mailen is nodig om de gewenste datum in optie te nemen. Het personeelsuitje of afdelingsuitje dat u moet organiseren is het leukst als iedereen kan deelnemen. Kies voor de aanbieding en neem een optie voor u op vakantie gaat. Direct boeken kan natuurlijk ook. Het kan maar geregeld zijn.

Als u niet voor de aanbieding kiest, kunt u ook zelf een bedrijfsuitje samenstellen. Maak een keuze uit een van de hieronder genoemde activiteiten en bel of mail ons voor u dinerwensen.

The Duke, Jeems Bont, Dokter Wunderbar (nieuw), The Fugitive en de PubQuizzz.

Bel of app mij voor meer uitleg.
0653 711 031

Groetjes,
Jeroen

Vorig bericht
EK Quiz in de Groote Weiver
Volgend bericht
Pokémon op Loonse en Drunense Duinen

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.