Nieuw teamuitje bij 't Stormt.

Familieuitjes – Bedrijfsuitjes – Teamuitjes

Dokter Wunderbar

€ 29,50 excl. btw p.p.

Vanaf 8 personen

3 uur

Heel Nederland

Dokter Wunderbar, een unieke teamuitje met tablet.

Introductie Met de hele groep zijn jullie in opleiding als aspirant politieagent. In deze sensationele missie moeten jullie bewijzen geschikt te zijn voor het korps, want slechts enkelen worden toegelaten! Onderweg zullen jullie je gevoel voor creativiteit, opsporing en teamwork moeten tonen, daarnaast kunnen jullie je onderscheiden door goed en snel te handelen bij onverwachte situaties en instructies.

Het verhaal In haar achtertuin werd deze week het dode lichaam van Iris Wunderbar gevonden. Ze was getroffen door vijf zogenaamde ‘Airshotkogels’ die worden gebruikt bij de gelijknamige sport. Al gauw werd haar man Chirurg Klaus Wunderbar verdacht en gearresteerd. Overtuigd van zijn onschuld heeft Klaus Wunderbar gistermorgen een politiebeambte bedwelmd met een narcosemiddel en is hij ontsnapt uit het politiebureau. De race tegen de klok is begonnen!

Wie heeft het nu echt gedaan? Dit raadsel is aan jullie om op te lossen. Een verrassende ontknoping vol actie kan bijna niet ontbreken…

De activiteit In Dokter Wunderbar zit werkelijk van alles! Jullie gaan in verschillende teams op pad en worden vergezeld door een inspecteur die iedereen nauwlettend in de gaten houdt. Ieder team krijgt een tablet mee waarin de route, berichten van Klaus Wunderbar en opdrachten te vinden zijn. Vergeet ondertussen echter niet dat de inspecteur eenieder beoordeelt op speurtechniek, teambuilding en creativiteit, een plek in het korps staat immers op het spel! Zijn jullie er klaar voor?

Voorbeeldprogramma
14.00 uur Ontvangst en uitleg Dokter Wunderbar
14.30 uur De sensationele zoektocht gaat van start
16.30 uur Ontmaskering van de dader en afronding
17.00 uur Borrel en aansluitend diner

[ultimate_icon_list icon_size=”24″ icon_margin=”12″][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom”]Tablet[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom” icon_img=”5055|https://tstormt.nl/wp-content/uploads/2016/06/Tablet-02.png”]Navigeren[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom” icon_img=”5055|https://tstormt.nl/wp-content/uploads/2016/06/Tablet-02.png”]Uitleg van de activiteit bekijken (wordt ook door de instructeur/begeleider gedaan)[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom” icon_img=”5055|https://tstormt.nl/wp-content/uploads/2016/06/Tablet-02.png”]Het verhaal kunnen lezen[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom” icon_img=”5055|https://tstormt.nl/wp-content/uploads/2016/06/Tablet-02.png”]De verdachten bekijken[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom” icon_img=”5055|https://tstormt.nl/wp-content/uploads/2016/06/Tablet-02.png”]Het antwoordapparaat van Klaus Wunderbar uitluisteren[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom” icon_img=”5055|https://tstormt.nl/wp-content/uploads/2016/06/Tablet-02.png”]Opdrachten bekijken[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom” icon_img=”5055|https://tstormt.nl/wp-content/uploads/2016/06/Tablet-02.png”]Extra hints ontvangen[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom” icon_img=”5055|https://tstormt.nl/wp-content/uploads/2016/06/Tablet-02.png”]Foto’s maken[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]
[bsf-info-box icon=”Defaults-envelope-o” icon_size=”32″ icon_color=”#1abc9c” title=”Contant”][/bsf-info-box]

  Wensen

  Geheel vrijblijvend binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

  Algemene informatie
  Deze activiteit is naar wens het gehele jaar door mogelijk en is gemakkelijk op allerlei locaties te spelen. Indien gewenst kunnen wij ons advies uitbrengen over een geschikte locatie in de buurt, afhankelijk van de afstand brengen wij reiskosten in rekening.

  Lees hier alles over onze tarieven en aantallen, alle prijzen zijn inclusief instructeurs en materiaal, exclusief eten en drinken.

  The Duke – € 29,50 p.p.
  De Schat van Ko Dak – € 24,50 p.p.