Wij zijn met 8 personen. Is het mogelijk één van de activiteiten te doen?

Ja, de meeste activiteiten kunt u vanaf 8 personen spelen. Wel geldt een minimaal te betalen aantal van 12 personen. U betaalt dus eigenlijk geen ‘per-persoon-prijs’, maar een vast bedrag als uw groep kleiner is dan 12 personen

Wat zijn de regels omtrent de werkkostenregeling (WKR) en bedrijfsuitjes en teamuitjes?

Wij hebben een brochure geschreven met alle informatie hierover, maar u kunt de inhoud lezen op de pagina: Werkkostenregeling bedrijfsuitjes en teamuitjes. Tip: laat de brochure aan uw accountant zien, er staan namelijk 4 handige tips in!

Wanneer kan de activiteit gespeeld worden?

De activiteiten kunnen worden gespeeld wanneer u wilt: het gehele jaar door, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds, mits het nog niet donker is. Ook hebben wij enkele activiteiten die juist in het donker moeten worden gespeeld.

Waar kunnen wij de activiteit spelen?

De activiteit is makkelijk te spelen in bossen, recreatiegebieden, steden of andere locaties. ’t Stormt heeft geen eigen locatie. Wij kunnen onze activiteiten in (bijna) heel Nederland uitvoeren. U kunt zelf een locatie aangeven, maar wij kunnen ook een locatie voor u verzorgen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij wij in elke provincie meerdere locaties waar wij regelmatig komen. Zo kunnen wij altijd een programma met een locatie bij u in de buurt aanbieden.

Zijn de activiteiten ook te spelen met (jonge) kinderen?

De activiteiten zijn ook te spelen met (jonge) kinderen. U kunt de kinderen verdelen over de teams en hen betrekken in het spel door alles uit te leggen tijdens de activiteit. Ook hebben wij programma’s die speciaal voor kinderen zijn. U kunt dan zelf de activiteit begeleiden onder instructie van onze begeleider.

Is het diner ook inbegrepen?

In de tarievenlijst staan de prijzen per persoon voor de activiteit. Prijzen voor catering (eten en drinken), eventuele locatiekosten en reiskosten komen daar nog bij.

Kunt u een totaalprogramma verzorgen?

Wij maken een programmavoorstel aan de hand van uw wensen en budget. ’t Stormt is een evenementenbureau voor alle facetten. Wij kunnen naast de activiteiten zaken verzorgen als de locatie(s), de horeca (eten, drinken en/of slapen), vergaderingen, vervoer en feestavonden (compleet met thema, DJ of band).

De teamdag heeft ook een formeel onderdeel en wij willen nog vergaderen. Kan dat?

Wij maken een programmavoorstel aan de hand van uw wensen en budget. Als u ook wilt vergaderen, verzorgen wij een locatie met vergaderfaciliteiten.

Kunt u ook meerdaagse programma’s verzorgen?

Wij maken een programmavoorstel aan de hand van uw wensen en budget. Als uw programma meerdere dagen betreft, al dan niet met overnachtingen, zoeken wij een locatie waar al uw wensen mogelijk zijn.

Ons budget is beperkt? Zijn er toch mogelijkheden?

Wij maken een programmavoorstel aan de hand van uw wensen en budget. Dus ook bij een beperkt budget zijn er mogelijkheden die wij graag persoonlijk met u bespreken.

Hoe gaat de betaling?

U ontvangt altijd achteraf een factuur. U hoeft dus niet het gehele bedrag vooraf of ter plaatse te betalen.