Familieuitjes – Bedrijfsuitjes – Teamuitjes

GPS tocht “The Duke”

€ 29,50 excl. btw p.p.

Vanaf 8 personen

3 uur

Heel Nederland

In een zaal of op een terras waar jullie niets vermoedend zitten, gaan plotseling meerdere telefoons af: het is The Duke! In deze GPS tocht zorgt the Duke ervoor dat jullie op unieke plekjes komen. Dit unieke teamuitje ook meemaken? Vul ons contactformulier in.

[ultimate_icon_list icon_size=”12″ icon_margin=”12″][ultimate_icon_list_item icon=”none” icon_color=”#1abc9c”]Zo ziet de middag eruit[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#1abc9c”]Start met een drankje.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#1abc9c”]Elke team wordt gebeld.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#1abc9c”]Ga met je team op pad.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#1abc9c”]Volg alle instructies op.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#1abc9c”]Einde van het spel en lever materialen in.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#1abc9c”]The Duke stelt zich voor tijdens een drankje.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#1abc9c”]De punten worden geteld.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#1abc9c”]De winnaar wordt bekend gemaakt en de prijs uitgereikt.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#1abc9c”]Optie: Verder borrelen.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#1abc9c”]Optie: Lekker diner met collega’s.[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]
[info_list icon_bg_color=”#444444″ icon_color=”#1abc9c” font_size_icon=”16″][info_list_item icon_type=”custom” icon_img=”4629|https://tstormt.nl/wp-content/uploads/2016/06/eTrex-Touch-25-10.png”]Materialen liggen klaar op de locatie.
Volledige instructie en uitleg van spel en GPS.[/info_list_item][info_list_item icon_type=”custom” icon_img=”4629|https://tstormt.nl/wp-content/uploads/2016/06/eTrex-Touch-25-10.png”]Leuke wandeling, ongeveer 2 uur.
Af en toe stilstaan om een raadsel op te lossen.[/info_list_item][info_list_item icon_type=”custom” icon_img=”4629|https://tstormt.nl/wp-content/uploads/2016/06/eTrex-Touch-25-10.png”]Bellen met The Duke om te weten welke kant je uit moet.
Vragen voor onderweg om extra punten te kunnen scoren.[/info_list_item][info_list_item icon_type=”custom” icon_img=”4629|https://tstormt.nl/wp-content/uploads/2016/06/eTrex-Touch-25-10.png”]De grootte van de groep maakt niet uit.
In overleg delen we de groep op in kleine teams.
Jong en oud kan mee doen.[/info_list_item][/info_list]
[bsf-info-box icon=”Defaults-envelope-o” icon_size=”32″ icon_color=”#1abc9c” title=”Contact”][/bsf-info-box]

    Wensen

    Geheel vrijblijvend binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

    Introductie Tijdens dit uitje is er een geheimzinnige Duke die jullie 2 uurtjes lang de meest uiteenlopende en vreemde opdrachten geeft. Gehoorzamen is de enige manier om verder te komen maar denk niet dat het makkelijk zal zijn… The Duke is onverbiddelijk en laat jullie allemaal tot het uiterste gaan. Dit betekent zoeken, oplossen, antwoorden en samenwerken in een race tegen de klok. Spanning en sensatie gegarandeerd!

    Het verhaal In een zaal waar jullie niets vermoedend samen zitten, gaan plotseling meerdere telefoons af: het is The Duke! The Duke is een eigenzinnige en veelzijdige man die op een prachtig landgoed woont met als middelpunt het prestigieuze Castle West End. Hij duldt alleen mensen op zijn landgoed die uitdagingen durven aan te gaan en dit zal hij met zijn opdrachten tot het uiterste testen…

    De activiteit The Duke is jullie gids. Hij geeft informatie aan jullie door via een telefoon. Ieder team bezit niets meer dan dit communicatiemiddel, een GPS en een fototoestel, hiermee zullen jullie de dag moeten overleven. Door een goede samenwerking kunnen jullie de vragen en raadsels van The Duke oplossen, ieder antwoord brengt jullie een stap verder. Maar let op! De informatie van The Duke is minimaal en hij kan onverbiddelijk zijn als jullie niet in staat zijn de opdrachten uit te voeren. Dus wees op je hoede en speel het spel slim. Zijn jullie er klaar voor?

    Voorbeeldprogramma
    14.00 uur Ontvangst, de telefoons gaan af en The Duke begint.
    16.00 uur Het bekend maken van de scores en afronding.
    16.30 uur Borrel en aansluitend diner

    Algemene informatie
    Deze activiteit is naar wens het gehele jaar door mogelijk en is gemakkelijk op allerlei locaties te spelen. Indien gewenst kunnen wij ons advies uitbrengen over een geschikte locatie in de buurt, afhankelijk van de afstand brengen wij reiskosten in rekening.

    Lees hier alles over onze tarieven en aantallen, alle prijzen zijn inclusief instructeurs en materiaal, exclusief eten en drinken.

    [us_testimonial style=”4″ author=”Provincie Overijssel, Bianca Klein Woolthuis” company=””]The Duke heeft bij ons zeer goed uitgepakt. Met een team van 80 personen gingen wij in 10 teams de buitenpaden op. Gelukkig hadden wij mooi droog weer en was het een fijne onderbreking na een hele dag workshops volgen.
    Iedereen was laaiend enthousiast en had met zijn/haar team erg veel lol. Veel weid ik niet uit over The Duke gezien ik anders misschien iets verklap.
    Het contact met ’t Stormt was zeer prettig en duidelijk. Ze denken met je mee. Gaan vooraf op onderzoek uit om het spel tiptop voor te bereiden.
    Een dikke pluim van mij.[/us_testimonial]
    Team Robinson – € 39,50 p.p.
    Dr. Wunderbar – € 29,50 p.p.