Familieuitjes – Bedrijfsuitjes – Teamuitjes

De Schat van Ko Dak

€ 24,50 excl. btw p.p.

Vanaf 8 personen

3 uur

Heel Nederland

Introductie Willen jullie een zoektocht combineren met een stukje spanning, lol en competitie? Dan gaat Ko Dak graag de strijd met jullie aan! Deze mysterieuze fotofreak is nog altijd op zoek naar flink wat Japanse Yens die verborgen liggen in een natuurgebied, maar dat zijn jullie ook! Een gedetailleerde schatkaart leidt jullie in verschillende teams naar de begeerde Yens, maar als Ko Dak jullie betrapt met zijn camera dan kost dat geld. Enkel in ruil voor een snel uitgevoerde ludieke opdracht is hij bereid een deel terug te geven… Om de meeste Yens te verzamelen zullen jullie dus alles uit de kast moeten halen en samen slim, creatief en vlug moeten spelen!

De activiteit In teams gaan jullie op pad met een gedetailleerde kaart van de omgeving waarop de schatplaatsen staan aangeduid. Tevens ontvangen jullie de cryptische omschrijvingen van Fu-Ji waarmee jullie de exacte locaties van de Yens kunnen ontrafelen. Hoe eerder jouw team het geld vindt, des te groter is het aantal Yens dat jullie mogen meenemen! Vreugde en teleurstelling liggen op deze momenten dicht bij elkaar, dit maakt de concurrentiestrijd extra spannend. Maar let op! Ook Ko Dak is nog altijd op zoek naar zijn Yens. Gewapend met zijn trouwe Ko-Dak-camera ligt hij op de loer om jullie te betrappen, waarna jullie een deel van jullie Yens moeten inleveren. Ko Dak is echter altijd bereid tot het sluiten van een deal: jullie kunnen de helft van de ingeleverde Yens terugverdienen door een ludieke groepsopdracht snel en foutloos uit te voeren. Ko Dak’s opdrachten zullen aanspraak maken op ieders lef, creativiteit en intelligentie…
Alsof dit alles nog niet genoeg is kunnen jullie ook nog bonus-Yens verdienen door andere teams te fotograferen, dat betekent dubbel opletten dus!
Na afloop van de zoektocht worden de Yens van ieder team geteld en worden de Ko-Dak-foto’s bekeken. Als klapper op de vuurpijl krijgt het winnende team een geheimzinnige prijs uitgereikt door Ko Dak in eigen persoon!

Het verhaal De warrige fotofreak Ko Dak heeft de afgelopen jaren in de stad Nagasaki goed werk verricht voor de Japanse uitvinder Fu-Ji. Deze eigenaardige man merkte dat Ko Dak steeds meer een concurrent van hem begon te worden en zond hem daarom terug naar Nederland met een aantal cryptisch beschreven locaties waar hij aanzienlijke bedragen Yens had verstopt voor Ko Dak. De gretige Ko Dak zou op die manier jaren bezig zijn met het zoeken naar het geld, zodat Fu-Ji voorlopig geen last meer zou hebben van zijn concurrent. Nog altijd is Ko Dak op zoek naar de verborgen schatten, dus dit is jullie kans! Zijn jullie klaar voor de strijd om het grote geld?

Voorbeeldprogramma
14.00 uur Ontvangst en uitleg De Schat van Ko Dak
14.30 uur Op zoek naar De Schat van Ko Dak
17.00 uur Bekendmaking winnaar en lachen om de foto’s
18.00 uur Borrel en aansluitend diner

[bsf-info-box icon=”Defaults-envelope-o” icon_size=”32″ icon_color=”#1abc9c” title=”Contact”][/bsf-info-box]

  Wensen

  Geheel vrijblijvend binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

  Algemene informatie
  Deze activiteit is naar wens het gehele jaar door mogelijk en is gemakkelijk op allerlei locaties te spelen. Indien gewenst kunnen wij ons advies uitbrengen over een geschikte locatie in de buurt, afhankelijk van de afstand brengen wij reiskosten in rekening.

  Lees hier alles over onze tarieven en aantallen, alle prijzen zijn inclusief instructeurs en materiaal, exclusief eten en drinken.

  Dr. Wunderbar – € 29,50 p.p.