Familieuitjes – Bedrijfsuitjes – Teamuitjes

PubQuizzz

€ 12,50 excl. btw p.p.

Vanaf 20 personen

2 uur

Heel Nederland

De activiteit: Een Pubquiz van ‘t Stormt is dé ideale manier om uw bedrijfsfeest op te vrolijken, en een originele en effectieve manier van teambuilding. Het geeft uw feest en/of bijeenkomst een onvergetelijk tintje! Gezelligheid, hilariteit en competitie: Dat zijn de sleutelwoorden van dit programma.

Onze Pubquiz is vermaak iedereen! De vragen zijn op te lossen door jong en oud, door man en vrouw en door mensen van de werkvloer tot en met de directie. Het programma bestaat uit een aantal rondes in verschillende categorieën, ondersteund door beeld- en geluidsvragen. De vragen komen in verschillende vormen voorbij en zijn zeer gevarieerd: Hoe heet de dochter van Madonna? Van welke 2 sporten is duatlon een combinatie? Maar ook vragen als: Herken je deze nog? Van welk merk is deze reclamespot?

De Pubquiz kan overal gespeeld worden. Het is een compleet verzorgd programma, inclusief alle benodigdheden, beeld en geluid en een prijs voor de winnaars. En natuurlijk gepresenteerd door een professionele spelleider.

Algemene informatie
Deze activiteit is naar wens het gehele jaar door mogelijk en is gemakkelijk op allerlei locaties te spelen. Indien gewenst kunnen wij ons advies uitbrengen over een geschikte locatie in de buurt, afhankelijk van de afstand brengen wij reiskosten in rekening.

Lees hier alles over onze tarieven en aantallen, alle prijzen zijn inclusief instructeurs en materiaal, exclusief eten en drinken.

[bsf-info-box icon=”Defaults-envelope-o” icon_size=”32″ icon_color=”#1abc9c” title=”Contact”][/bsf-info-box]

    Wensen

    Geheel vrijblijvend binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.