Wij zijn niet de enige die een quiz organiseren. Bij cultureel centrum de Groote Weiver in Krommenie wordt dit regelmatig gedaan. Deze keer een EK Quiz.

Al vele malen is er een popquiz georganiseerd, maar deze keer dus een EK Quiz. Er is genoeg plek in de Groote Weiver en je kunt nog meedoen. Zorg dat je er om 15.00 uur bent, de eerste vragen worden om 15.30 uur op je afgevuurd.

Om een beetje warm te lopen geef ik je tussendoor alvast wat inkoppertjes. Hoe groot moet de afstand tussen 2 doelpalen zijn? (Antwoord beneden). Meestal zijn we rond 18.00 uur weer klaar, maar je mag altijd blijven hangen om nog even na te borrelen. Ook in de Groote Weiver is de 3e helft erg gezellig.

Ga dus nog even een rondje langs de velden en haal nog wat vrienden en bekende bij elkaar om een team te vormen. Welk land is Europees kampioen geworden in 2008? (Antwoord beneden). Een man of 5 is genoeg per team, eentje meer of minder is natuurlijk geen probleem.

EK quiz of pubquiz is echt heel leuk als bedrijfsuitje.
Staand (L-R) Marco van Basten, Ronald Koeman, Frank Rijkaard, Erwin Koeman, Ruud Gullit en Hans van Breukelen Zittend (L-R) Adrie van Tiggelen, Arnold Muhren, Berry van Aerle, Jan Wouters en Gerald Vanenburg

‘t Stormt heeft nog geen EK Quiz, maar wel een hele leuke pubquiz.

In deze quiz komen allerlei vragen voor.  Wat is de maximale omtrek van een voetbal? (Antwoord beneden). Het kan gaan over muziek, sport, TV, film, reclame en nog vele andere onderwerpen. Wij gebruiken deze activiteit als slecht weer programma, maar hij is zo goed ontvangen, dat we al meerdere keren zijn gevraagd om bij bedrijven langs te gaan om deze pubquiz te verzorgen. Het is voor ons geen enkel probleem om een uitwedstrijd te spelen.

Tegenwoordig organiseren we te pubquiz ook bij hele leuke horecagelegenheden. Wat is de bijnaam van Dick Advocaat? (Antwoord beneden). Voor bedrijven, teams, families en vaste gasten. Wij kunnen als het nodig is elk kwartaal een pubquiz organiseren voor bijvoorbeeld vaste en nieuwe gasten uit de omgeving. Er kan een open inschrijving zijn en het zal aan de zaal liggen hoeveel mensen er kunnen deelnemen. Of het er 25 of 200 zijn maakt ons niet uit. We hanteren wel een minimum van 25 personen.

Dus ben jij geïnteresseerd om dit een keer voor je bedrijf, team of familie te organiseren, neem dan gerust even contact met mij op.

Bel of app mij voor meer info over de pubquiz van ‘t Stormt.
0653 711 031

Groetjes,
Jeroen

Antwoorden:

  1. 7,32 meter
  2. Spanje
  3. 70 centimeter
  4. De kleine Generaal

 

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.