Familieuitjes – Bedrijfsuitjes – Teamuitjes

Jeems Bont

€ 29,50 excl. btw p.p.

Vanaf 8 personen

3 uur

Heel Nederland

Introductie Altijd al eens in de schoenen willen staan van een geheim agent? Of een top-acteur of stuntman willen zijn voor een dagje? Dat kan nu met Jeems Bont! Aan de hand van een super spannend verhaal gaan jullie in teams allemaal een mini-James-Bond-film maken met alles erop en eraan! Dit is een uniek uitje waarbij iedereen een fantastische dag zal beleven waar nog lang over nagepraat zal worden.

De activiteit Op basis van het verhaal gaan jullie allemaal in teams je eigen mini-James-Bond-film maken. Kleding en attributen moeten jullie zelf verzorgen, dus de hilariteit begint al bij de voorbereiding! Na afloop van het filmen zullen alle versies van Jeems Bont bekeken worden.

Het verhaal Uit een zwaar beveiligd laboratorium in Rijswijk is een geheim kweekprogramma voorvogelspinnen gestolen. Dit is levensgevaarlijk want dankzij dit nieuwe proces kunnen vogelspinnen zich razendsnel vermenigvuldigen, daarom mag niemand lucht krijgen van deze diefstal met mogelijk dodelijke gevolgen! Onderzoekster Jane van het lab is op onderzoek uitgestuurd en volgens haar laatste berichten is het programma in handen van Kop Kun Krab, een duistere en gevaarlijke man afkomstig van het eiland Papoea – Nieuw Guinea. Het is hoogtijd dat Jeems Bont zijn handen uit de mouwen steekt en het programma van Kop Kun Krab afhandig maakt!

Voorbeeldprogramma
14.00 uur: Ontvangst en uitleg Jeems Bont
14.30 uur: Maak je eigen mini-James-Bond!
17.00 uur: Lachen om de filmpjes en afronding
18.00 uur: Borrel en aansluitend diner

[bsf-info-box icon=”Defaults-envelope-o” icon_size=”32″ icon_color=”#1abc9c” title=”Contact”][/bsf-info-box]

  Wensen

  Geheel vrijblijvend binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

  Algemene informatie
  Deze activiteit is naar wens het gehele jaar door mogelijk en is gemakkelijk op allerlei locaties te spelen. Indien gewenst kunnen wij ons advies uitbrengen over een geschikte locatie in de buurt, afhankelijk van de afstand brengen wij reiskosten in rekening.

  Lees hier alles over onze tarieven en aantallen, alle prijzen zijn inclusief instructeurs en materiaal, exclusief eten en drinken.

  [us_testimonial style=”4″ author=”’T Hoge Land, Epe” company=””]Wij hebben met de hele groep een James Bond-film gemaakt. Allerlei attributen en hele verrassende effecten. Echt een knalgekke dag, het was helemaal top![/us_testimonial]
  [us_testimonial style=”4″ author=”Arjan” company=””]Ik heb dit geweldige Jeems Bont-evenement mogen doen op een vrijgezellenfeest. Het is erg leuk en we hebben veel gelachen. Ik kan het iedereen aanraden![/us_testimonial]
  [us_testimonial style=”4″ author=” Bos Incasso, Groningen” company=””]Wij hebben de Jeems Bont-activiteit gedaan met ons bedrijf. Een zeer geslaagde dag! Zeventig personen zijn mee geweest en iedereen heeft zich vermaakt. Het was absoluut hilarisch en we hebben leuke filmpjes gemaakt. Een geweldige herinnering en een aanrader voor iedereen![/us_testimonial]
  The Fugitive – € 29,50 p.p.