Pokémon op Loonse en Drunense Duinen

Gisteren geen enkele Pokémon Go-speler gezien op de Loonse en Drunense Duinen.

Maar dat zal niet lang duren, er zal vast en zeker wel een Pokémon te vinden zijn.

Ik heb een goede tip. Ga naar Landgoed Bosch en Duin in Udenhout, daar is een groot parkeerterrein zodat je makkelijk en dichtbij kunt parkeren. Vandaar loop je zo de Loonse en Drunense Duinen op. Dit nationale park is enorm groot, dus bereid je zelf goed voor. Trek goede wandelschoenen aan en neemt wat te drinken mee. Je kan er lopen over verharde paden, bospaden, maar vooral ook los zand, het heet niet voor niets “de Duinen”. Als je terugkomt kun je bij Bosch en Duin een heerlijk drankje drinken of lekker eten.

Het is trouwens fantastisch om nu al te merken, dat mensen weer naar buiten gaan en dat met een game die je op je smartphone kunt spelen. Pokémon Go is echt een goede manier om weer meer te bewegen. Jong en oud moet ook uit die luie stoel, want we moeten van die akelige 1e plaats af. Vorige week werd bekend, dat wij het meest zittende volk zijn in Europa. Een titel die niet past bij een sportland als Nederland. Afgelopen weekend lieten een aantal topsporters nog zien hoe fantastisch het is om iets te bereiken met sport. Max Verstappen in de Formule 1, Tom Dumoulin in de Tour de France en Dafne Schippers op het EK in ons eigen Amsterdam. Kom dus in beweging en zorg ervoor, dat wij ook iets fitter aan de Olympische Spelen beginnen, wandel, fiets, zwem of speel Pokémon Go.

Maar je kunt ook voor iets anders naar de Loonse en Drunense Duinen. Het is echt een heel mooi stukje Nederland een heerlijke plek om een familieuitje, teamuitje of bedrijfsuitje te doen. Wij organiseren dat vanuit Landgoed Bosch en Duin. Daar starten we met een lekkere bak koffie of thee, kan ook met een heerlijk gebakje. En nemen jullie daarna mee het duin in, daar kunnen we The Duke (GPS tocht) doen, of Dokter Wunderbar (Tablet tocht) oplossen of The Fugitive spelen.

Het leek erop alsof we achter een Pokémon aanzaten, het was niet zo.

We waren te gast bij Landgoed Bosch en Duin. Er werd door een gemeente een teamuitje gedaan op de Loonse en Drunense Duinen en wel the Fugitive. Bij the Fugitive is het de bedoeling om met je team zoveel mogelijk opdrachten te doen, die je op video moet vastleggen. Doe dat wel zo goed, snel en creatief mogelijk, want de andere teams mogen niet zien, dat je een opdracht aan het doen bent. Als ze het wel zien kunnen ze je betrappen en daar extra punten voor scoren. Als elke team weer terug is laten we de gefilmde opdrachten direct aan iedereen zien. De punten worden zo snel geteld en er zal een prijs worden uitgereikt aan het winnende team. Wij vinden dat het een familieuitje, teamuitje of bedrijfsuitje niet af is zonder een lekker diner. Bij Bosch en Duin is de keuze enorm groot, dus er is voor elke klant altijd iets heerlijks te eten.

Misschien lag het gisteren een beetje aan het weer, maar ik heb geen Pokémon Go-spelers gezien, maar ik kan mij niet voorstellen dat er geen Pokémons zitten. Om te laten zien, dat deze locatie echt een aanrader is wil ik jullie deze foto niet onthouden. Wat een mooie vergezichten heb je daar.

De ideale plek voor een GPS tocht als bedrijfsuitje

Bel of app mij voor meer info.
0653 711 031

Groetjes,
Jeroen

Blijf op de hoogte van onze Familieuitjes – Bedrijfsuitjes – Teamuitjes

[wysija_form id=”1″]
Vorig bericht
Kijkje in de keuken van Villa Westend
Volgend bericht
De Olympische Spelen zitten erop.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.