De Olympische Spelen zitten erop, de vakantie is weer voorbij en het normale leven gaat verder.

De scholen gaan beginnen en iedereen mag lekker aan het werk. Maar wat zou het mooi zijn als dat mag beginnen met een bedrijfsuitje of teamuitje. Alle gebruinde neuzen dezelfde kant op om er een fantastisch jaar van te maken. Het is echt geen gekke gedachte, zelfs het kabinet heeft van een teambuildingssessie mogen genieten. Daarom geef ik jullie tips om hier in september nog werk van te maken.

Tip 1

The Duke bij Villa Westend in Spaarnwoude.

The Duke is een tocht met GPS, met vele vragen en een aantal lastige raadsels. Je hebt elkaar nodig om goede antwoorden te geven en oplossingen te vinden. Kortom, een zeer geschikte activiteit om met elkaar goed te beginnen. De activiteit duurt in zijn totaliteit ongeveer 2, 5 – 3 uur. Dit is inclusief uitleg en afronding, dus geen uren buiten lopen en achter elkaar aan sjokken zonder doel. Iedereen kan meedoen en omdat er vragen worden gesteld uit allerlei interessegebieden is alle kennis hard nodig.
We noemen Villa Westend natuurlijk niet voor niets. Dit is een locatie waar op een goede manier de hapjes en drankjes op de activiteiten kunnen aansluiten. We starten met koffie of thee en na afloop genieten we van een lekker drankje, gevolgd door een heerlijk diner.

Tip 2

The Fugitive bij Bosch en Duin in Udenhout.

The Fugitive is een spel met videocamera en opdrachten. Met verhaal en plattegrond kun je op verschillende plekken een creatieve opdracht uitvoeren. Let op! Dit mag niet gezien worden door een ander team. Voer de opdrachten snel en met passie uit en leg dit op video vast om voldoende punten te scoren.
Op de Loonse en Drunense duinen kun je deze activiteit perfect spelen, omdat deze locatie een unieke combinatie heeft van open zandvlaktes, bossen, heuvels en heide. Aan de rand van dit gebied vind je Bosch en Duin. Hier kunnen we de uitleg verzorgen, de gefilmde opdrachten bekijken, de prijsuitreiking doen en uiteraard heerlijk eten.

Tip 3

Jeems Bont bij Restaurant Aan Tafel in Zaandam.

Maak je eigen mini James Bond film in hartje Zaandam. Met script, een aantal attributen en videocamera zal ik jullie begeleiden om in een middag een hilarische James Bond film te maken. Elke groep delen we op in een aantal kleine teams van ongeveer 7 personen. Er is genoeg te doen voor iedereen in het team. Je kunt voor de camera, achter de camera, regisseur zijn of creatief meedenken over de tekst van de acteurs.
In Zaandam zijn er vele leuke plekjes die kunnen dienen als filmlocatie. Daarom hebben we ervoor gekozen om samen te werken met Restaurant Aan Tafel. Dat ligt op de Dam in Zaandam. Dit restaurant maakt het mogelijk om een goede start te maken van de activiteit en na afloop kunnen we daar de gemaakte filmpjes bekijken en de Oscar uitreiken. Daarna kan er heerlijk gedineerd worden voor een goede afronding voor dit teamuitje.

Bel of app mij voor meer info.
075 640 2515 of 0653 711 031

Groetjes,
Jeroen

 

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.