Wat zullen we doen met ons personeelsfeest, het strand of een andere leuke plek in Nederland?

Wisten jullie dat er andere mooie plekken in Nederland zijn, waar je zand kunt vinden? Het strand is niet de enige plek voor een personeelsfeest.

Iedereen kent de mooie plekken van onze Hollandse kust. En ook dit jaar organiseren wij op het strand personeelsfeesten al dan niet met een sportieve middag. Maar ook in andere delen van ons land vinden we duinen. Ik geef jullie 2 voorbeelden.

De Stayokay Soest is heel dicht bij de Soester Duinen waar je een teamuitje kunt organiseren.
De Soester Duinen

De duinen zijn gelegen in midden Nederland. Weer zo’n stukje Nederland waar maar weinig mensen het bestaan van weten.

De ideale plek voor een GPS tocht als bedrijfsuitje
De Loonse en Drunense Duinen
Gelegen in Noord Brabant. Een plekje Nederland waar het kan gebeuren, dat je niemand tegenkomt tijdens een heerlijke wandeling. Wat een rust!

Toch 2 hele mooie plekken met zand die je niet verwacht.

Er is dus meer zand in Nederland, dan alleen maar aan het strand.
Ben je bezig met het organiseren van een familieuitje, bedrijfsuitje of teamuitje, wij kunnen je helpen. Wij weten horecagelegenheden bij deze unieke plekjes in Nederland.

Bij de Soester Duinen ligt de Stayokay Soest. Deze gastvrije locatie is geschikt als vergaderlocatie en evenementenlocatie. Wij kunnen daar bijvoorbeeld, The Duke, Jeems Bont, Dokter Wunderbar of The Fugitive organiseren. Bij de Stayokay kun je afsluiten met een lekker diner.

Stayokay Soest een mooie locatie voor een teamuitje.
Stayokay Soest Bosstraat 16, 3766 AG Soest

In Noord Brabant zijn wij te vinden met onze teamuitjes en familieuitjes bij Bosch en Duin. Hier zijn teams en families altijd welkom voor een lekkere lunch of diner. Op deze locatie kunnen jullie The Duke, Jeems Bont, Dokter Wunderbar of The Fugitive boeken.

De ideale plek voor een GPS tocht als bedrijfsuitje
Bosch en Duin Schoorstraat 50, 5071 RC Udenhout

 

 

 

Maar ik wil jullie natuurlijk niet een mooie locatie aan het strand onthouden. Bloomingdale is de place to be voor een sportief uitje op het strand. Wij komen hier regelmatig met grote groepen een middag sportief bezig zijn. Of het nu is met een Vierkamp, Zeskamp of een programma op maat.

 

Bloomingdale is de place to be voor een sportieve middag.
Beachclub Bloomingdale Zeeweg 94, 2015 EC Overveen

Bel of app mij voor meer info.
075 640 2515

Groetjes,
Jeroen

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.