Laten we elkaar niet voor de gek houden: leuke bedrijfsuitjes zijn minder als het regent!

Over regenuitjes wordt altijd lang nagesproken, want liever hebben we mooi weer. Helaas valt dat niet te plannen. En degenen die ver van tevoren mooi weer kunnen voorspellen bestaan niet. Iedereen probeert de leuke bedrijfsuitjes te organiseren in de mooie maanden van het jaar, maar je merkt dat klimaat verandert. Daarom is het voor degenen die leuke bedrijfsuitje moeten organiseren steeds lastiger. Het zijn tegenwoordige geen buitjes meer, maar echte buien en ze duren ook steeds langer. En dan hebben we het nog niet eens over de onweersbuien, die nog knap gevaarlijk kunnen zijn. Ook deze zomer zijn er weer verschrikkelijke ongelukken gebeurd.

Maar laten we niet te negatief worden. We laten ons natuurlijk niet tegenhouden om leuke bedrijfsuitjes te organiseren. En ik zal jullie vertellen dat het kan. Ik zal tips geven om ervoor te zorgen dat het organiseren van leuke bedrijfsuitjes met een regenachtige dag mogelijk is.

Met regen kun je ook hele leuke bedrijfsuitjes organiseren.

Tips:

  • Neem een organisatie in de hand die flexibel is en met je meedenkt. Kies een bedrijf dat het aan kan om een uurtje eerder of later te beginnen. Zo kun je weer een buitje ontwijken.
  • Kies een activiteit waarbij je geen grote inspanningen hoeft te leveren. Bij activiteiten die op snelheid moeten is het lastig een paraplu vast te houden.
  • Kies voor activiteiten die een meer creatief karakter hebben. Extra voordeel bij dit soort activiteiten is dat alle collega’s altijd mee kunnen doen.
  • Bereid de deelnemers voor op een slechtweer scenario. Vertel wat ze moeten meenemen: niet alleen een paraplu of regenjas, maar ook goede schoenen en een paar droge sokken. Er iets niets vervelender dan een hele avond lekker dineren met collega’s, maar niet lekker kunnen zitten omdat je voeten koud of nat zijn.
  • Vraag bij het bedrijf waar het uitje wordt georganiseerd of ze een alternatief programma hebben. Let er op of de locatie geschikt is (groot genoeg) om een binnenactiviteit te doen.
  • Heb je nu echt voor een sportief programma gekozen zoals een vier- of zeskamp, vergeet dan niet te vertellen dat iedereen schone kleren mee moet nemen en zorg voor een locatie waar je je kunt omkleden.

Mocht je één van onze leuke bedrijfsuitjes hebben gekozen, dan is een “The Duke” of “Dokter Wunderbar” een leuk teamuitje. Bij beide activiteiten gaat het meer om het denken en een leuke tocht.

Ik hoop je hiermee een klein beetje op weg te helpen om leuke bedrijfsuitjes te kunnen organiseren.

Bel of app mij voor meer uitleg over de leuke bedrijfsuitjes die wij organiseren.
0653 711 031

Groetjes,
Jeroen

By the way is het vandaag al droog?

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.