Het is altijd leuk om voor een bedrijfsuitje met nieuwe ideeën te komen.

De leukste bedrijfsuitjes ideeën met een James BondWat dacht je van Jeems Bont? Jeems Bont lijkt een beetje op de echte James Bond. ‘t Stormt heeft het thema James Bond gebruikte om een leuke teamuitje te kunnen bieden. Dit is echt een van de bedrijfsuitjes ideeën die gerust kunt voorleggen aan je collega’s

Ons Jeems Bont verhaal is het “Web van Papua”. Het is de bedoeling om met je team een kleine James Bond film te maken. Wij zorgen voor ‘t script, de materialen en de camera’s. Dus alles wat nodig is voor een goed origineel bedrijfsuitje. We verzorgen dit trouwens ook regelmatig voor een vrijgezellenfeest of familiefeest.

De afgelopen keren hebben wij dit bijzondere teamuitje gedraaid in Zaandam. Ja echt midden in de stad. We zijn gestart bij aan Tafel en zijn daar ook weer geëindigd. Hier hebben de gemaakte filmpjes bekeken en heerlijk gedineerd. Daar is het natuurlijk niet bij gebleven, we hebben ook een Oscar uitgereikt. De locaties waar we deze activiteiten kunnen doen zijn legio. We kunnen naar het strand, een recreatiegebied of zoals gezegd naar een leuke stad. We moeten er wel rekening houden, dat het super leuk is om de gemaakte filmpjes meteen te zien. Dus, een ruimte waar we scherm en beamer kunnen plaatsen is wel handig. Restaurant Aan Tafel wil ook graag meewerken aan andere bedrijfsuitjes ideeën.

Onze bedrijfsuitjes ideeën beginnen met een leuke locatie. Wij kunnen die regelen, maar

heb je een leuke locatie in gedachten, laat het ons weten. We willen graag de Jeems Bont verzorgen op een locatie naar keuze. De afstand is voor ons geen probleem. Het is ook herhaaldelijk voor gekomen, dat we dit teamuitje hebben zijn gestart op het bedrijf zelf. We kunnen ook daar makkelijk een aftrap doen en daar eindigen. Dit scheelt weer in het budget. Tevens is dit weer een gunstige bijkomstigheid voor de WKR. Als bedrijfsuitjes of teamuitjes worden georganiseerd op eigen terrein, dan telt dit niet mee als extra beloning. En de groepsgrootte maakt ons niet uit. Grote en kleine groepen zijn allemaal welkom.

Bel of app mij even, dan help ik je graag verder. 0653 711 031
Voor dit teamuitje of voor andere bedrijfsuitjes ideeën.

Groetjes,
Jeroen

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.