Gisteren mochten we weer lekker op het strand ravotten. Wat is het toch heerlijk om aan de Hollandse kust te mogen werken. Deze keer niet zo’n lekker weer, maar voor een teambuilding sessie is het volgens mij altijd lekker weer.

‘t Stormt heeft altijd originele bedrijfsuitjes ideeën en heeft ook van het teamuitje teambuilding een activiteit gemaakt met een lach. De opdrachten zijn zo gemaakt, dat je altijd met je team tot oplossingen moet komen. De ene keer organiseren we dat als meeting onderbreker en de andere keer sluiten we hiermee de dag af na een lange dag vergaderen.

Teambuilding op het strandWe hebben zeer veel verschillende opdrachten. Hier zomaar even 3 voorbeelden.

  • Atlantis: langzaam verdwijnt de grond onder je voeten. Hoe hou jij het met je team droog?
  • Lastige knopen: iedereen zit vast en haal de knopen eruit. Welke team werkt het beste samen om de knopen snel uit het touw te krijgen?
  • Steek de rivier over: er is maar 1 mogelijkheid om de rivier over te steken. Kun jij met je team het snelste dit raadsel oplossen?

Het hoeft ook allemaal niet lang te duren. Kleine korte sessies zijn prima. Natuurlijk hebben we genoeg opdrachten om een hele dag te vullen, maar 1 of 2 uurtjes is soms net even wat beter in te plannen. Teambuilding kan ook een van de leukste bedrijfsuitjes zijn, zeker wanneer de locatie goed is gekozen. Wij van ‘t Stormt zijn door de jaren heen al op vele locaties geweest en daarom durven we met recht te zeggen welke wel en niet zeer geschikt zijn voor de leukste bedrijfsuitjes.

Locatie-tips voor teambuilding in combinatie met vergaderen en of eten.

Bel of app ons even en we vertellen er graag meer over of maken een passende offerte.

0653 711 031

1 reactie. Plaats een nieuwe

  • Jeroen Barning
    13 juni 2016 08:19

    Reactie van de klant.
    “Bij deze wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de leuke en actieve avond afgelopen donderdag. Het team was ook heel enthousiast!”

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.