Familieuitjes – Bedrijfsuitjes – Teamuitjes

Teambuilding

Vanaf € 19,50 excl. btw p.p.

Vanaf 8 personen

1, 2, 3 en 4 uur

Heel Nederland

Introductie Dit uitje is speciaal ingericht op teambuilding voor bedrijven. In teams zullen er allerlei opdrachten uitgevoerd worden waarbij samenwerking, doorzettingsvermogen en flexibiliteit noodzakelijk zijn. De opdrachten en hun moeilijkheidsgraad zijn divers en kunnen naar wens aangepast worden, zodat wij jullie het ideale teambuildingsuitje kunnen bieden als kick-off van een personeelsdag, als leuke onderbreking na de lunch of als afsluiting na een lange dag vergaderen.

De activiteit: Onze teambuilding activiteit voor bedrijven is geschikt voor iedereen. Alle onderdelen zijn prima aan te passen aan een locatie. Er zullen teams van tussen de 7 en 12 personen worden samengesteld. Afhankelijk van de beschikbare tijd worden er verschillende onderdelen uitgevoerd, dit programma kan zelf worden samengesteld en de moeilijkheidsgraad kan worden aangepast naar wens. Wij kunnen een diversiteit aan samenwerkingsopdrachten voor jullie verzorgen.

Voorbeeldprogramma
10.30 uur Ontvangst met thee, koffie en wat lekkers
11.00 uur Uitleg Teambuilding
11.15 uur Teambuilding ronde 1
12.00 uur Teambuilding ronde 2
12.45 uur Teambuilding ronde 3
13.30 uur Lunch
14.30 uur Teambuilding ronde 4
15.15 uur Teambuilding ronde 5
16.00 uur Teambuilding ronde 6
16.45 uur Afronding
17.00 uur Borrel en aansluitend diner

[bsf-info-box icon=”Defaults-envelope-o” icon_size=”32″ icon_color=”#1abc9c” title=”Contact”][/bsf-info-box]

  Wensen

  Geheel vrijblijvend binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

  Teambuilding opdrachten:

  Atlantis: Red uw team van dezelfde ondergang, die volgens de overlevering Atlantis heeft ondergaan. Bouw met uw team een toren van palen en touw terwijl het eiland onder uw voeten verdwijnt.

  A-loop: Het A-lopen is een evenwichtsoefening, waarbij 4 mensen touwen vast hebben, die aan de A vastzitten. De persoon op de A verplaatst zich in samenwerking met de teamleden.

  Brancard: Bij het onderdeel brancard wordt er een teamlid op de brancard gelegd en veilig vastgemaakt. De overige teamleden tillen de brancard over de hindernissen.

  Brugbouwen: Jullie moeten met je team een overbrugging bouwen die een kloof van 4 meter overspant en minimaal 50 centimeter van de grond staat. De overbrugging moet de
  cursusleiders en instructeurs in staat stellen veilig de kloof te overbruggen. Dit is een race tegen de klok!

  De Bom: Met beperkte mogelijkheden zal de bom onschadelijk moeten worden gemaakt. Creativiteit en een goede taakverdeling zijn essentieel. Anders barst de bom!

  Elektrisch hek: Alle deelnemers moeten over het elektrisch hek zien te komen zonder deze te raken.

  Gevangenis: Er moet een gevangenis worden gebouwd. Van tevoren krijgt ieder zijn eigen rol. Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen taak en dient zich alleen daar mee te bemoeien. Alles wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de supervisor alias Storm-instructeur.

  Knoop dat in je oren: Deelnemers krijgen allemaal een blinddoek om en een stuk van een touw in hun handen. Vanaf dat moment mogen zij het touw niet meer loslaten. Het touw dat ze vasthebben is 1 touw en zit behoorlijk in de knoop. Hoe krijgen ze het los zonder elkaar te zien en wie neemt hierin de leiding?

  Lint: De route van het lint loopt door een gedeelte van de locatie waar het aardedonker is. Het hele team legt de route af. Blijf goed bij elkaar, want halverwege wordt het lint onderbroken. Erg spannend dus!

  Moeras: De enige manier om het moeras veilig over te steken is het bouwen van een stevige brug. Iedereen heeft hierbij zijn eigen rol en moet het zien te doen met de beperkte materialen die er zijn. Tijdens het bouwproces komt men ongetwijfeld situaties tegen waardoor het actieplan gewijzigd zal moeten worden.

  Ouwe koeien: 
Lukt het de groep om de koe te redden zonder zelf in het drijfzand terecht te komen? Deelnemers staan om een grote cirkel heen. De cirkel is een gebied met drijfzand. Er is een koe in terecht gekomen en die moet gered worden. De koe is een groot en zwaar stuk hout/steen. De enige manier om de koe te redden is tillen. Hij moet echt recht omhoog. Slepen is geen mogelijkheid in drijfzand. De groep heeft 1 hulpmiddel en dat is een touw van circa 25 meter.

  River Crossing: Lukt het je de overkant van de rivier te bereiken zonder natte voeten? De deelnemers proberen door het handig verleggen van balken de groep naar de overkant van de rivier te brengen.

  Rush Hour: De speler moet in zo min mogelijk zetten de weg vrijmaken zodat het rode kevertje (een gemarkeerde balk) door de uitgang kan rijden. Maar pas op: het is wel spitsuur! Het speelveld bestaat uit een rooster van 6×6 en alle aanwezige auto’s (balken) kunnen enkel voor- en achteruit rijden. Hoe los je deze puzzel strategisch op?

  Spinnenweb: Bij het Spinnenweb is het de bedoeling om het gehele team te laten verplaatsen door het web, zonder de draden van het web te raken. Het aanraken van het web kan fataal zijn dus bedenk goed wat je doet!

  Tangram: Het tangram is een Chinees puzzelspel. Het is de bedoeling om, zonder te praten, de puzzel goed neer te leggen.

  Virtueel Figuur: De deelnemers krijgen allemaal een blinddoek om en er wordt een touw in de groep gelegd. Met elkaar moeten zij een figuur maken dat net zoveel hoeken en zijden heeft als het aantal personen in de groep. Alle zijden en hoeken moeten gelijk zijn.

  Algemene informatie
  Deze activiteit is naar wens het gehele jaar door mogelijk. De activiteit is gemaakt voor het Forteiland in IJmuiden maar is gemakkelijk op allerlei locaties te spelen. Indien gewenst kunnen wij ons advies uitbrengen over een geschikte locatie in de buurt, afhankelijk van de afstand brengen wij reiskosten in rekening. Lees hier alles over onze tarieven en aantallen, alle prijzen zijn inclusief instructeurs en materiaal, exclusief eten en drinken.

  Workshop Houthakken – € 27,50 p.p.
  Team Robinson – € 39,50 p.p.