Heb je dat ook wel eens? Je moet nog een teamuitje organiseren, maar je weet niet wat. Het is altijd moeilijk om met goede bedrijfsuitjes ideeën te komen.

Teamuitje? Maar zo lastig hoeft dat allemaal niet te zijn. Originele bedrijfsuitjes hoeven maar aan een paar criteria voldoen.

  • Kan iedereen meedoen?
  • Spreekt het een meerderheid van de groep aan?
  • Is de kans groot, dat er wordt gelachen op dit teamuitje?
  • Sluit het lekker af.

teamuitje: The Fugitive, waarbij wandelen, opdrachten en filmen centraal staan.
Ontzettend veel teamuitjes worden georganiseerd voor een te kleine groep van het bedrijf. Het is vaak te sportief, te lang en gewoon simpel weg te moeilijk.
Daarom is het handig om te zoeken naar leuke bedrijfsuitjes. Veel van de activiteiten bij ‘t Stormt hebben dan ook als basis een leuk verhaal. Naar aanleiding van zo’n verhaal zijn de leuke ideeën ontstaan voor een bedrijfsuitje, familieuitje of teamuitje. Voorbeelden zijn The Duke of Dr. Wunderbar.

De deelnemers vinden het natuurlijk altijd lekker om een teamuitje af te sluiten met een diner. Dit kan een buffet, BBQ of iets van de kaart zijn. ‘t Stormt is door de jaren heen op veel locaties geweest en weet waar je de teamuitjes goed kunt afsluiten. Op de site kunnen je heel makkelijk een kijkje nemen bij verschillende locaties.

Maar waar kun je dat leuke teamuitje boeken? Het is belangrijk om een betrouwbaar bedrijf te vinden, dat de leukste bedrijfsuitjes kan bieden. Lees daarom op de site van een evenementenbureau snel even de ervaringen van andere gebruikers.

Let ook nog even op de kosten. Geef eerlijk aan wat het budget is. De bedrijven die deze originele bedrijfsuitjes voor u  willen organiseren zullen zeker hun best doen om de juiste prijs-kwaliteit verhouding te leveren. Beide partijen willen natuurlijk niet horen, dat het achteraf toch te duur is geweest.

Neem gerust contact op. Bel of Whatsapp naar 0653 711 031

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.