Heerlijk restaurant om een werkuitje te starten en te eindigen.Heerlijk om met een werkuitje een goede afsluiting te hebben.

Daarom wil ik jullie Restaurant Aan Tafel onder de aandacht brengen. Dit prachtige restaurant midden in Zaandam is een ideale startplek voor een goed werkuitje, maar ook de plek voor een heerlijke afsluiting.

Tsaar Peterhuisje een mooie locatie om een keer met je de GPS langs te lopen.
Tsaar Peterhuisje

Voor ik u ga vertellen wat voor lekkers we zouden kunnen eten en drinken, wil ik eerst een bijzonder werkuitje onder de aandacht brengen.

Wat dacht u van de The Duke als werkuitje. Deze activiteit brengt u op een mysterieuze manier langs allerlei mooie plekjes in Zaandam. In het kort een mooie wandeltocht met GPS en leuke vragen. De tocht duurt maar 2 uurtjes en daarna staat er een heerlijk drankje voor u klaar bij Restaurant Aan Tafel.

Wat kunt u verwachten bij Aan Tafel als u langskomt voor een werkuitje met een lekker diner?

Ik geef een voorbeeldHeerlijk restaurant om een werkuitje te starten en te eindigen. van wat wij regelmatig bij een teamuitje aan onze klanten serveren.

  • Proeverij van voorgerechten (per persoon op bord geserveerd): spinazie-crèmesoep met kruidenricotta, marbré van geitenkaas en biet op bedje van frisse sla en carpaccio met huisgemaakte pesto.
  • Rundersteak met gemengde groenten, aardappel en rode-wijn-saus OF Zalm met gemengde groenten, aardappelgarnituur en bieslook beurre blanc OF Kroketjes van gekarameliseerde witlof en noten met gebakken paddenstoelen, pompoencrème en oventomaat.
  • Bij de hoofdgerechten wordt er tevens frites op tafel geserveerd.
  • Als afsluiting: koffie of thee

Nu vraagt u zich misschien af wat dit allemaal kost? Voor dit prachtige menu betaalt u € 30,00. Er zijn natuurlijk allerlei wijzigingen mogelijk. Als u dit combineert met een werkuitje, dan bent u klaar voor onder de € 60,00 per persoon. Is dat binnen uw het budget? TOP!

Restaurant Aan Tafel is gevestigd op de Dam te Zaandam en lekker dichtbij het sluishuisje. Het is altijd leuk te zien hoe wij de waterhoogte regelen in Nederland. Ik zou zeggen, kom snel eens langs bij Aan Tafel voor een werkuitje en geniet van bijvoorbeeld één van de speciale biertjes die worden geserveerd of de heerlijke gerechten en gastvrije bediening. Er zijn 130 zitplaatsen, dus grote groepen kunnen makkelijk plaatsnemen.

Bel of app mij voor meer uitleg.
0653 711 031

Groetjes,
Jeroen

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.