Al eens met de familie in het Vondelpark geweest? Ik neem je mee.

Je kunt allerlei familiefeest ideeën hebben, maar zijn ze ook leuk? Ik heb zo’n leuk idee. Kom langs bij de Figuranten bar in Amsterdam. Dit is een locatie die dicht bij het Vondelpark is. Daar vindt elk team een rugzak. Met daarin alle benodigdheden voor een mooie GPS tocht met The Duke. Deze tocht loopt door het Vondelpark. The Duke laat weten welke kant je uit moet en waar je welke opdracht moet doen. Het komt er op neer, dat je met je familie een hele leuk wandeltocht hebt door het Vondelpark en tevens iets leuks aan het doen bent.

GPS tocht in heel Nederland voor een leuk teamuitjeHoe ziet het eruit?

  • Start met een drankje.
  • Elke team wordt gebeld.
  • Ga met je team op pad.
  • Volg alle instructies op.
  • Kom terug. The Duke stelt zich voor en weer een drankje natuurlijk.
  • De punten worden geteld.
  • De winnaar wordt bekend gemaakt en de prijs uitgereikt.
  • Verder borrelen, lekker eten en de stad in.

Is dit niet een heel goed familiefeest idee? Je kunt nog zoveel familiefeest ideeën hebben, maar deze moet je gedaan hebben.

GPS tocht in heel Nederland voor een leuk teamuitjeDe grootte van de groep maakt niet uit. In overleg delen we de groep op in kleine teams. The Duke zorgt voor genoeg materiaal. De materialen zullen klaarstaan op de afgesproken locatie. Vooraf nemen we altijd alles even door. De vragen en opdrachten zijn lastig, maar te doen en anders mag je met deze tocht je mobiele internet gebruiken. Jong en oud kan mee doen en als er minder valide mensen zijn, dan kunnen deze op een strategisch punt alle deelnemers voorbij zien komen.

Bel of app mij voor meer uitleg.
0653 711 031

Groetjes,
Jeroen
The Duke

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.