Wat heerlijk als je dochter met een nog warme stroopwafel aan komt zetten van de markt. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd (= je moet waardering hebben voor het geringe). Daarom zijn wij bij ‘t Stormt blij met elke klant. We verzorgen teamuitjes ideeën of familiefeest ideeën voor kleine groepjes. Bijvoorbeeld The Duke, die wij kunnen organiseren op vele locaties in Nederland. Enige suggesties zijn: Het Vondelpark in Amsterdam, Recreatiegebied Spaarnwoude of De Loonse en Drunense Duinen in Noord-Brabant. Natuurlijk kan er altijd een combi worden gemaakt met eten en drinken. Bij verschillende locaties kunnen we een lunch of diner regelen. Zie je het al voor je? Een familiedag organiseren en deze afsluiten met een diner op een mooi terras.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.