een evenementenorganisatie met ruim 18 jaar ervaring op het gebied van allerlei evenementen.

In 1994 begonnen wij als Storm Buitensport Aktiviteiten met het verzorgen van activiteiten als bijvoorbeeld een zeskamp of vlotten bouwen. Sinds 1994 is er veel gebeurd in de elektronische wereld. En wij zijn met deze ontwikkeling meegegaan. Zo hebben wij verschillende cameraspellen gecreëerd en deze steeds aangepast aan de nieuwste technologische snufjes. Daarnaast gebruiken wij GPS (global positioning system), fotocamera, portofoon en mobiele telefoon om onze evenementen een eigentijds karakter te geven.

Anno 2012 is het tijd voor een make-over; onze website, onze stijl en zelfs onze naam zijn nieuw. En natuurlijk steken we ook de evenementen in een nieuw jasje. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om: u een onvergetelijke dag bezorgen! En dat doen wij met verve.

Ervaring, innovatie en creativiteit. Dat is de kracht van ’t Stormt!

Bekijk hier onze evenementen en uitjes

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.