Jeroen Barning

Organisator

Google
LinkedIn

Uitjes beginnen met een creatieve gedachte

Het mooie verhaal van ‘t Stormt

’t Stormt: een gepassioneerd bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van originele teamuitjes en bedrijfsuitjes. Een persoonlijke aanpak en een variëteit aan activiteiten die eenieder een bijzondere dag zal bezorgen.

De oprichting van Storm Buitensport Aktiviteiten in 1994 was de verwezenlijking van mijn passie voor buitensport en het werken met groepen mensen. Dit plezier vind ik in het coachen van zwem- en waterpoloteams, maar bovenal in het ondernemen van activiteiten met diverse groepen, zoals bedrijfuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen. Niets is zo leuk als een dag lang plezier maken met een bijzondere groep mensen. Dit probeer ik waar te maken door samen met een enthousiast en gemotiveerd team creatieve, sportieve, spannende en grappige activiteiten te ontwerpen die we vervolgens mogen realiseren. Dit is een uitdaging die ons iedere dag opnieuw inspireert en waar we veel voor terugkrijgen dankzij de lieve, enthousiaste en ontroerende reacties van de deelnemers en niet te vergeten de onbedaarlijke lach die zo vaak te horen is tijdens onze activiteiten.

De persoonlijke aanpak is voor ons een van de belangrijkste aspecten in de evenementenbranche, zo proberen wij ons te onderscheiden van grote bedrijven waar je alles via de website dient te regelen. Iedere particulier en iedere organisatie heeft immers een eigen wensenlijstje waar wij maar al te graag rekening mee houden. Daarom is in overleg alles mogelijk en maken wij in samenwerking met jullie de activiteit op maat zodat alles aan jullie verwachtingen voldoet.

Bekijk ons volledige aanbod uitjes