Workshop Houthakken

Workshop Houthakken

Geïnspireerd door de bestseller “De man & het hout” van de Noorse schrijver Lars Mytting bieden wij jullie deze workshop aan. Wie het boek heeft gelezen kan niet anders dan nieuwsgierig zijn hoe het voelt om met hout aan de gang te gaan. En als je het niet hebt gelezen ga je dit ongetwijfeld wel doen nadat je deze workshop hebt ervaren!

 • Leren, ervaren en echt iets anders doen
 • Perfect als meeting onderbreker
 • Voor hout wordt gezorgd

€ 29,50 excl. btw p.p.

Vanaf 8 personen

Max. 20 personen

1,5 uur

Kan in overleg korter of langer

Heel Nederland

075 640 2515

WhatsApp 0653 711 031

info@tstormt.nl

Voor beschikbaarheid of boeken

De bijl en het hout spelen al duizenden jaren een belangrijke rol in ons leven. Met name als warmtebron is hout door de eeuwen heen een onmisbare brandstof geweest. Met de komst van de CV is de noodzaak om zelf hout te verzamelen en te drogen voor de winter verdwenen. En dat is best wel jammer want een knapperend vuurtje, wie kan daar nou niet de charme van inzien? Wij willen ons enthousiasme, we hebben zelf jarenlange ervaring op dit gebied, heel graag aan jullie overbrengen.
De workshop is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en laat jullie ervaren hoe het is om op een veilige manier hout te zagen en te kloven. We gaan de bijl niet hanteren zoals Jack Nicholson dat, overigens zeer overtuigend en vol passie, in de film The Shining heeft laten zien. Veiligheid staat bij ons voorop!
Eenmaal gekloven kan hout gebruikt worden om op te koken, als warmtebron in een houtkachel en natuurlijk ook voor het maken van een gezellig kampvuur. Vanzelfsprekend komen ook de nodige tips aan de orde. Bijvoorbeeld welke houttypen geschikt zijn en hoe je hout winterklaar maakt.
Zomaar een greep uit de onderwerpen die voorbij kunnen komen.
– Verschillende soorten hout
– Bijlen in overvloed
– Veilig zagen en kloven
– Aanmaakhoutjes
We gaan vooral DOEN! De workshop is mogelijk op zeer veel sfeervolle locaties of op een locatie naar keuze. Door meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van activiteiten kunnen we goede locaties aanbevelen. In combinatie met de juiste cateraar wordt het helemaal een perfect uitje! De duur maakt het zeer geschikt om de workshop in te zetten als (fysieke) onderbreking van een vergadering of als onderdeel van een teambuildingsdag. Maar natuurlijk is deze workshop ook erg leuk om met familie of vrienden te doen. Deze workshop is los te boeken, wordt altijd begeleid door een ervaren instructeur en gaat gegarandeerd door.

Contact

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Postcode & plaats

  E-mail

  Hoeveel personen?

  Voor extra vragen of opmerkingen

  Menu